top of page

SỨC MẠNH DIỆU KỲ GẮN KẾT NHỮNG TRÁI TIM

“Xin chào, xin cảm ơn và xin lỗi” – Bài học đầu tiên về phép lịch sự của mỗi người dường như vẫn còn một số bạn trẻ lãng quên. Chính vì vậy, nhằm giúp các em Học sinh biết cách ứng xử văn minh, lịch sự trong gia đình, trong Nhà trường và ngoài xã hội, giúp mọi người cư xử chân thành và kết nối với nhau, ngày 21/08/2023 vừa qua, Trường TH, THCS, THPT Việt Mỹ VASS – Cơ sở Cộng Hòa đã tổ chức chuyên đề “Sức mạnh diệu kỳ gắn kết những trái tim” dành cho Học sinh cấp Trung học.


Với chuyên đề đầu tiên của năm học mới, các em Học sinh các khối lớp thực hiện bài học qua các powerpoint có đầu tư, tự tin trình bày vấn đề xoay quanh các nội dung: Khi nào chúng ta thực hiện chào hỏi? Cách chào hỏi thế nào là đúng và lịch sự? Kể một vài tình huống thể hiện lời cám ơn; Nêu một vài tình huống khi mình nói lời xin lỗi và ý nghĩa của lời xin lỗi.


Với sự kết nối của những hành động đẹp, chắc hẳn sẽ tạo sức mạnh để gắn kết, xây dựng các mối quan hệ tốt đẹp giữa Thầy cô và các em Học sinh và giữa các em Học sinh với nhau để xây dựng môi trường học đường VASS “An toàn – Văn minh – Thân thiện”.

43 lượt xem3 bình luận

Bài đăng gần đây

Xem tất cả

3 Comments


backlinkhasib
backlinkhasib
Nov 28, 2023

Buy DigitalOcean Accounts

An individual who is unfamiliar with our DigitalOcean sales service should not worry. Our Digital Ocean for sale is completely secure. If you’d like to buy DigitalOcean accounts here, you do not have to worry about the security of your account.

You’ll receive

  • Access is granted to the account.

  • Sign-in information. It’s recommended that you sign in.

  • 24/7 support is provided.

Like

fdsfsdf xvcdfd
fdsfsdf xvcdfd
Sep 22, 2023

Buy Amazon AWS Account

Are you looking for Amazon AWS accounts for your business or website? Then, you have come to the right place. We can provide you with fully verified EC2-enabled Amazon AWS accounts at a very reasonable price. If you are eager to know more, you can take a look at the details.

Things You Will Receive

  • The delivery will be sent to you via email.

  • You will be given full authority over the account.

  • The login credentials of the Amazon AWS account will be provided to you.

  • The recovery information will be included in the delivery as well.

  • Lastly, you will receive our earnest customer support.


Like

digital bestacc
digital bestacc
Sep 05, 2023

Amazon AWS, the cloud computing platform offered by Amazon, has revolutionized the way businesses operate in the digital era. Its secure infrastructure, scalable services, and extensive range of tools have made it an essential resource for companies of all sizes. However, gaining access to this powerful platform can sometimes be a challenge. That’s where you can Buy Amazon AWS Account comes into play.

Like
bottom of page